Sinä olet sellainen, millainen syvin sinua eteenpäin ajava intohimosi on.
Sellainen, millainen on tuo intohimosi, sellainen on myös tahtosi.
Sellainen, millainen on tahtosi, sellaisia ovat myös tekosi.
Sellaisia, millaisia ovat tekosi, sellainen on myös kohtalosi.


                                                            - Buddha

"Syvin ihmistä eteenpäin ajava intohimo" on sanskriitiksi shradhaaKertokaahan, lukijat, mitkä ovat teidän shradhaanne :-D Tämä käykin samalla päälaskennasta, että lukeeko tätä blogia enää kukaan kun meikäläinen ei tänne meinaa mitään ehtiä vauvanhoidolta kirjoittaa...

Olen itse vuosia ajatellut, että juuri tuon meditaation aloittaminen ja hengellisempään elämänrytmiin siirtyminen minussa muutti. Että meikäläisen aikaisemmat shradhaat - saada täydellinen parisuhde ja saada kirjoittaa - vaihtuivat haluun päästä tosissaan Jumalan luo.

Tällä hetkellä aika vaativaa ikäkautta läpi käyvä vauva yhdistyneenä ruuhkahuippuvuosiperhetilanteeseen on saanut minut tajuamaan, ettei asia olekaan noin yksinkertainen. Ehkäpä asia onkin niin että minun pohjimmainen shradhaani on saada hyväksyntää, ja sekä kirjoittaminen että parisuhde että hengellisyydessä edistyminen ovat sittenkin vain keinoja joilla yritän hyväksyntää kerjätä.

Kaipa tämänkin voi pikku hiljaa hengellistää. Että tavoittelisin vain Jumalan enkä muitten hyväksyntää, jolloin pääsisin eroon salaisista odotuksistani saada toiset käyttäytymään niin ja näin, mitä seuraa vääjäämättä ennemmin tai myöhemmin onnettomia, pettyneitä fiiliksiä, jotka helposti keikahtavat riittämättömyyden tunteeksi.