Seuraa armahdus: kirjoitan pitkästä aikaa jostain muusta kuin Lootus-vauvasta :-) Eli posti toi eilen täysyllätyksen: ihanat punaoranssit sukat! Saatteena oli kirje, josta kävi ilmi että ne on itse kutonut vegaanimateriaalista eräs blogini lukija, jota en tunne. Tarkkasilmäinen lukija onkin, sukat kun sopivat täydelleen vaikka yleensä isoihin lumimiesjalkoihini ei sovi mikään :-D Ja minähän käytän villasukkia harva se päivä joten käyttöön totisesti tulivat! Heti!

Lukijalla täytyy olla tarkkojen silmien lisäksi myös tarkka muisti, koska edellisessä blogissani vuosia sitten, jota hän myöskin kertoi seuranneensa, en peitellyt nimeäni - ja onhan olemassa osoitetiedustelu. (Tai sitten nimeni ja osoitteeni ovat pienellä salapoliisityöllä selvitettävissä blogitietoja sun muuta netistä löytyvää yhdistelemällä ;-) 

sukat-normal.jpg

Vielä sukkiakin enemmän lämmitti saada sellaista palautetta, että blogini välityksellä kyseinen lukija on kokenut saavansa juuri sellaisia henkisiä asioita, joita toivoinkin sen jollekulle voivan välittää, kun päätin 2011 pistää uuden blogin pystyyn haudattuani aiemmin toisen hieman erilaisen blogin. Vain tällaisen palautteen ansiosta uskon heikkoina hetkinäni, että Kiitollinen Kirjuri -blogin pitäminen on mielekästä ajankäyttöä.

Rouva Krisnanen kiittää koko sydämestään!