Vielä on viisi positiivisuutta listaamatta, sitten olen selättänyt oman positiivisuushaasteeni kunnialla... Mutta kyllä tämä niin hyvää on tehnyt että oikeastaan voisi pyrkiä edes kerran viikossa etsimään kymmenen positiivista asiaa. Haastan samaan kaikki teidät jotka osallistuitte :-) Kirjoittakaahan jatkossakin ainakin kerran viikossa ylös 10 positiivista asiaa...

1. ... jo ihan siksikin että teidän positiivisuuskymmenikkönne ovat piristäneet minua ihan mahdottomasti! Ihanaa lukea välillä silkkoja hyviä uutisia! Ja monet teidän huomaamanne pienet ilonaiheet löytyvät omastakin elämästäni ja autatte minua huomaamaan ne!

2. Vanha koti puhdistui kunnialla perjantaina ihanien ystävättärien avustuksella, ja Dharmapati sai sillä aikaa rahdatuksi lopunkin omaisuutemme uuteen kotiin. Perjantai oli muutenkin hassu, päädyin lopulta meditoimaan mitä meluisammalla ja pakokaasuisimmalla bussipysäkillä Kehä III:n laidalla, sillä busseja autoaan lainaavan ystävättäreni luokse kulkikin aamuruuhkan jälkeen vain kerran tunnissa. Hyvin onnistui meditointi sielläkin!

3. Kun palasin perjantaina myöhään väsyneenä autonpalautusreissulta, lapset olivat kahdestaan kotona leiponeet joulutorttuja ja lämmittäneet glögiä ja kattaneet pöydän tunnelmallisesti. "Tervetuloa jouluisaan iltaan, bonjour madame!" Shanti tervehti jo ovella. :-D Kylläpä oli herkullista, ja ihana ilta kolmisin! (Dharmis oli pelaamassa squashia). Tähän voisi taustatiedoksi kertoa, että parisen vuotta sitten lapseni yllättivät minut samanikäisen naapurintytön kanssa leipomalla tyylipuhtaasti herkullisen mustikkapiirakan ihan omin päin, keittokirjaa lukien. Silloin tajusin, että kyllä lapsikin osaa kun saa tilaisuuden, ja olen kannustanut heitä kokkailemaan omin päin lisää.

4. Vanhempani veivät eilen lapset Lotta Svärd -museon joulutapahtumaan ja pitivät luonaan iltamyöhään asti. Viimeisimpien laatikoitten purku-urakka eteni vauhdilla  ja saimme myös rentoutua ja puhua asiat halki Dharmapatin kanssa :-) Vastaanotin lapset takaisin romanttisen tyytyväisyyden tilassa.

5. Tänään lapseni tanssivat telkkarissa ainakin 30 sekuntia suorassa hyväntekeväisyyslähetyksessä, katsokaa Unicef Tanssii tähtien kanssa jos kiinnostaa! Päivä tuleekin kulumaan suurimmaksi osaksi studiolla.