Tämä tässä on Govardhan-vuori - makeasta mannajälkiruoasta, marsipaanista ja hedelmistä rakennettuna, ja onhan siellä vähän persiljaakin puustoa esittämässä. Juoksimme keskiviikkoiltana huimaa kiitoa sen ympäri mantraa laulaen niin että lasten hymy oli korvissa ja aikuisten hiki valui virtanaan :-D Hindulaisissa jumalanpalvelusmenoissa saa hyppiä, tanssia, juosta ja leikkiä.

Te lapseni teitte eilen minulle hauskoja sirkusesityksiä, kahdesti mm. Shanti taikoi Anandin kadoksiin. Toisella kerralla siskon tilalla oli purnukka, toisella taas valtava (paperi)radio josta tuli biisi Pahalta piilossa, jotenkin kummasti tosin Anandin äänellä... Luovuutenne on loputonta, ja minulla usein huono omatunto siitä etten ehkä osaa sitä reaktioitteni puolesta tarpeeksi arvostaa. Kun välillä haluatte esittää minulle taiteellisen piiiiitkiä esityksiä juuri silloin kun olisi kiire tehdä sata muuta asiaa... Minulle jäi paljon siivoushommia tälle päivälle, te sentään saitte eilen huoneenne ojennukseen. Ja hyvä niin koska tänään tulee vieraita, lapsivieraitakin.

Sieluni laulaa jollottaa että ylihuomenna, ylihuomenna, ylihuomennaaah mieheni palaa kotiin. Häntä ennen tänne on siis tänään ja huomennakin tulossa useita ystäviä ja sukulaisia vieraisille, ja yhden ystävättäreni synttäreillekin meidät on kutsuttu huomiseksi, tokkopa tosin ehditään. Tänään yksi ystävätär tuo teidät tullessaan iltiksestä kun on siinä koulun lähellä töissä, joten ehdin paremmin kokata ja siivota. Ja juuri sitä minun pitäisi nytkin olla tekemässä. Notkun kuitenkin yhä koneella koska sain juuri valmiiksi pikku artikkelin, jonka kirjoitin pikaisesti suuren inspiraation aallonharjalla, kun aamulla odotti duunisähköpostilootassa tilaus.