"Olen aina ihan ensimmäisten joukossa myöntämässä, että ihmissuhteitten parantaminen on kestävyyslaji, varsinkin silloin, kun yrityksiimme vastataan välinpitämättömyydellä. Kun alat antaa toiselle ihmiselle parastasi ja varsinkin jos sinulla on häneen vahva tunneside, hän ei ehkä huomaa mitään viikkoihin. Sellainen välinpitämättömyys voi kirvellä todella. Haluaisit mennä taputtamaan häntä olkapäälle ja ilmoittaa "Hei Tuomas, olen juuri ollut sinulle kiva!" Tuomas saattaisi silloin vastata "No kiitti, enpä pannut merkille." Ei hän töykeä halunnut olla. Hän on vaan ollut niin syvällä omissa ajatuksissaan.

Ollaksesi kärsivällinen ja antaaksesi parhaasi sinun täytyy päästä eroon odotuksistasi. Et voi sisimmässäsi vaatia heitä vastaamaan tietyllä tavalla. Sinulla ei ole varaa kysyä "Pitääkö tuo tyyppi minusta? Välittääkö hän pätkääkään?" Mitä väliä sillä on? Sinä kasvat. Sinä opit hiomaan pois terävät kulmat, jotka tekevät ihmissuhteista vaikeita. Sinusta on tulossa se ihminen, jonka seurasta kaikki tykkäävät, se, jota kaikki ihailevat, se, jonka kanssa kaikilla on hyvä olla"

Siinä vapaa pikakäännös Easwarania tälle aamulle... Me lähdetään Dharmapatin kanssa tästä taas pingistä pelaamaan ennen kuin lapset palaavat isänsä kodista :-)