"Joulu on tullut ja sen mukana joululahjojenavaamistäpinät. Mutta todelliset tarpeemme ovat liian suuret tyydyttyäkseen esineistä, riippumatta siitä, kuinka paljon joululahjoja onnistumme kahmimaan. Usein näyttää siltä että mitä enemmän yritämme tarpeemme tyydyttää, sitä kipeämmin tunnemme niiden olemassaolon.

Tahtoisin esittää kysymyksen. Haluaisitko sinä löytää joka päivä paketteja joulukuusesi alta?

Se on mahdollista. Voit löytää lahjasi joka aamu heti meditoinnin jälkeen. On vain muistettava, ettei kuusen alle mahdu mitään uutta, jos siellä on kasa roskia. Me voimme soida kuin Krishnan huilu, mutta vain jos olemme tyhjiä, sillä täytettyä huilua ei voi soittaa. Meidän onkin tyhjennettävä itsemme joka päivä siten että annamme kaiken minkä suinkin voimme. Sen teemme olemalla ystävällisiä ja auttamalla muita rakastavasti. Jos emme näin tee, emme anna Jumalalle tilaa lisätä mitään elämäämme.

Tyhjentykäämme siis, sillä silloin täytymme jälleen: rakkaudesta ymmärryksestä, anteeksiannosta, ja energiasta, jota voimme käyttää viemällä kaiken tämän hyvän eteenpäin, toisille.

Joka päivä voimme ottaa vastaan nämä lahjat ja jakaa ne kaikkien kanssa, olivatpa vastaanottajat meille erityisen ystävällisiä tai eivät. Mitä enemmän jaamme, sitä enemmän voitamme, kun herätämme toisissa rakkautta ja kunnioitusta. Ja mitä enemmän he meitä rakastavat ja kunnioittavat, sitä vähemmän kärsimme levottomuudesta ja hankaluuksista. Taakkojen paino on silloin kovin kevyt harteillamme.

Joulureseptini kaikille, joilla on ongelmia ja jotka haluavat edetä hengellisellä tiellä, kuuluu näin: raivaa kuusesi alle tilaa, niin elämäsi täyttyy päivä päivältä suuremmalla ilolla."

- joulusaarna Easwaranin joulusaarnan pohjalta - tässä kääntäjä eli allekirjoittanut on tosin ottanut vapauden suomentaa myös kulttuuri-ilmiöitä, joten käännös ei ole sanatarkka.