Mitä sanoa ihmiselle, joka marisee koko ajan ja löytää aina vikaa kaikesta ja kaikista?

Voi sanoa että eikö kannattaisi laittaa sandaalit jalkaan, se on paljon helpompaa kuin yrittää panna matto koko maankamaran päälle.

Emme voi pehmustaa koko maapalloa mieleiseksemme. Sen sijaan jokainen meistä voi hyväksyä sen, mitä ei voi muuttaa, ja tulla vähemmän yliherkäksi hommaamalla sandaalit. Lakata katselemasta kaikkea omasta näkökulmastaan. 

;-) En tiedä mistä tuo on peräisin mutta se löytyi mieheni gurun suosittelemasta mietelausekokoelmasta, joka puolestaan on kokoelma mietteitä eri uskontojen opettajilta.

Kerrotaanpa vielä toinenkin juttu ennen kuin lyhyt kirjoitustuokioni päättyy... Tapasin eilen sen ystävättäreni, joka sai vauvan syyskuussa neljä päivää ennen minua. Hän ehdotti että imettäisimme vauvojamme ristiin ja katsoisimme kauanko menee ennen kuin imeväisemme huomaavat hajusta, mausta, tms. että jotain hämäräperäistä on nyt tekeillä.

Eivät he mitään huomanneet. Kumpikin imeä lutkutti rintaa ihan niin kuin olisivat omien äitiensä sylissä olleet!

Oma kuvitelmamme omasta korvaamattomuudestamme ja ainutlaatuisuudestamme koki kovan kolauksen ;-)

Ajatus on oikeastaan tosi rauhoittava. Jos minua ei olisi, joku muu voisi ottaa paikkani ja Lootus jatkaisi kasvamistaan. Maailma pyörimistään.