• Koska elämme Kali-yugaa, vaikeaa riidan aikakautta, meitä ei rankaista karmisesti ajatuksistamme. Kuinka helpottavaa. Voimme opetella pysäyttämään negatiiviset ajatuksemme ennen kuin niistä tulee sanoja ja tekoja.
  • Kukaan ei ole puhdas ja viaton. Pienimmälläkin pienokaisella on luurankonsa kaapissa, menneisyytensä, edelliset elämänsä, jotka hän tulee vielä kohtaamaan. Tämä koskee myös itseämme ja auttaa meitä hyväksymään asiat, joita emme voi muuttaa, ja tuntemaan myötätuntoa. Sekä kaikkia muita että itseämme kohtaan.
  • Kuoleman hetkellä kukaan ei muista monimutkaisia teologisia totuuksia. On kuitenkin yksi, mihin harjaantunut mieli voi tarttua: mantra. Jos olemme tottuneet toistamaan mantraamme koko elämämme ajan, niin, että se soi mielessämme automaattisesti, sielu saa siitä kiinni kuollessa kuin pelastavasta köydestä ja voi kavuta sitä pitkin sinne minne se osoittaa.
  • Se, että töissä / koulussa on kurjaa tai kotona tylsää ei ole karmisesti hyväksyttävä syy kiukutella perheelle, vaikka lähes kaikki niin tekevät. Varaudu siihen että huono karma rapsahtaa silmillesi tai paranna tapasi.

Tämmöisiä sieltä täältä viime päivinä napsittuja hengellisiä välipaloja tällä kertaa...