Tänään on hyvin jännittävä päivä, sillä päivän tapahtumilla voi olla vaikutusta jopa tulevaan kotiosoitteeseemme. Helsingin kaupungin kiinteistölautakunta päättää, myykö se alkuperäisen esityksen mukaisesti Puotilan kartanon tarjouskilvan voittaneelle, sen sääntöjä seuranneelle ostajaehdokkaalle eli Krishna-liikkeelle. Vai antaako periksi Puotila-seuralle, joka ei suinkaan edusta kaikkia puotilalaisia, mutta tahtoo mieluummin ostaa kartanon "puotilalaisille" eli itselleen kuin antaa sen mennä hinduille, ja on ihan äskettäin vasta, kuukausia laillisen ajan umpeen menemisen jälkeen, onnistunut haalimaan kokoon niin paljon rahaa että voisi tarjota kartanosta yhtä paljon kuin Krishna-liike. Seura harjoittaa kovaa lobbausta, jotta tarjouskilvan sääntöjä ei noudatettaisi vaan Krishna-liikkeen perusteellisesti valmistellut tulevaisuudensuunnitelmat menisivät pipariksi.

Jos temppeli ja sen kasvisravintola tulevat Puotilaan, Puotila lähiympäristöineen on se kaupunginosa josta alamme katsella uutta asuntoa, tämän oman rakkaaksi tulleen asuinalueemme ohella. Tällä hetkellä näyttää siltä ettei isoäitini ole muuttamassa kanssamme - ihan vasta äskettäin (jälkikasvun lennettyä pesästä) yksiöön muuttanut tätini on nimittäin ehdottanut että vuoden päästä he kaksi muuttaisivat yhteen ja isoäitini tuntuu nyt mielistyneen eniten tuohon ajatukseen. Harmi jos hän ei liity meidän kotijoukkoihimme, mutta onhan tuo tätinikin idea kyllä oikein hyvä.

Luistelemaankin pitäisi tänään jaksaa lähteä, lapset vaativat. En tykkää luistella sohjosäässä, mutta tänään olisi pakkastakin. Mieheni haluaisi harjoitella luistelemista rauhassa jollain syrjäisellä jäällä jossa ei ole yleisöä, mutta sellaiset "leikkikenttäjääthän" ovat rauhallisia siksi että ne ovat verrattain huonossa kunnossa ja niillä on siksi vaikea harjoitella. Mikä dilemma. Saapa nähdä lähteekö hän mukaamme luistelemaan. Toivoisin niin, koska huomenna seuraamme kutsua "tyttöjen iltaan" ilman häntä ja lauantaina hän pelaa squashia ilman meitä.

Päivitys illalla: kiitos nettiajan, päätös löytyi netistä saman tien. Kiinteistölautakunta päätyi usean äänestyksen kautta nipin napin myymään kartanon "itähelsinkiläiselle liikemiesryhmälle" jonka kanssa Puotila-seura ja Lions Club ovat liittoutuneet - poppoo teki alkuperäistä isomman tarjouksen edellisenä iltana. Lautakunnan puheenjohtajan Tuula Paalimäen mielestä tämä on epäreilua eikä tarjousten tekijöitä kohdeltu tasapuolisesti! Tyrmistyttävää toimintaa kiinteistölautakunnalta, ja luulenpa, ettei tämä jää tähän.