Ylivoimainen 50 tavallisen pulliaisen veroinen kyttä voi olla kahdella tavalla. Tuore Bollywood-komedia Rowdy Rathore tekee pilaa yhdestä sun toisesta länsi- ja itämaalaisesta toimintaleffasta, ja kaikkein eniten Intian omista alan teoksista. Rowdy Rathore jatkaa tässä aiempaa poskettomammin tuoretta poliisileffojen sarjaa, jotka viehättävästi pyydystävät kameraan oikeaa Intiaa, eivätkä länsimaalaistuneitten arvonsa unohtaneitten NRI:tten ("Non Resident Indian") tylsää modernia elämää.
 
Akshay Kumar on sekä Shiva-niminen varas, häpeämätön ketkujen ketku, että lahjomaton ylevämoraalinen rikospoliisi Vikram Rathore. Lopulta kohtalo tai Krishna puuttuu peliin niin että ensiksi mainitun on pakko hoitaa omalla tavallaan loppuun se vaikea työ, jonka viimeksi mainittu aloitti. Pitkästä aikaa Bollywood on päästänyt A-luokan studioiltaan ulos tyylipuhtaan masalan; vaikka filmi on ensisijaisesti komedia, kaikki muutkin tyylilajit ovat mukana eli maustesekoituksessa on kaikki herkut.



Kuvassa Akshay, aika turhaksi jäävä sankaritar Sonali Sinha sekä elokuvan ohjaaja ja koreografi Prabhudeva. Hänet tunnetaan paremmin eteläintialaisen elokuvataivaan supertähtenä, aivan luokattoman loistavana tanssijana, ja katsojien riemuksi se näkyy Rowdy Rathoressakin! Biisit ja koreografiat ovat vallan mainioita, ja Akshayn tanssitaidotkin ovat saaneet terästystä Prabhudevan opissa.
 
Paljon naurunremakoita kirvoittanut elokuva ammentaa Etelä-Intiasta myös hyperkamalat pahikset, joitten touhuja katsellessaan tekisi itsekin mieli vaan lahdata heidät armotta, sekä järkyttävät määrät väkivaltaa. Näistä elementeistä en nauttinut.
 
Uskovaiselle katsojalle tarjoaa erityistä viehätystä alkujakso, joka repii huumoria tekopyhyydestä. Iloiset rosvot palvovat Krishnaa ja tekevät heti perään pahojaan, aivan siinä uskossa että Krishna siunaa toimet.