Kun elämä on vaikeaa, elämämme yrittää sanoa meille jotakin. Sinä itse tiedät sisimmässäsi parhaiten, mitä. Silti joskus ystävän tai jopa vihollisen sanat tarvitaan repäisemään se tieto ulos piilostaan. Sen verran kipeää totuuden esille tulo sisimmistä sopukoista tekee, ettei omin voimin aina kestä kaivaa.

Kun elämä on helppoa, Jumala yrittää sanoa, että nyt on oikea aika rohmuta lisää kasvattavia ja egoa kutistavia aktiviteetteja elämään. Jos sen sijaan heittäydymme itsekkäisiin puuhiin, alamme ennen pitkää tuntea levottomuutta ja kyllästymistä, kunnes luisutaan takaisin siihen että elämä tuntuu vaikealta.

Tämmöisiä gurujen mietteitä ja niitten hengessä elämistä tänään... Ja siinä tietoisuudessa, että haluaisin oppia sanomaan vähemmän. Kälätän kuin ylisuulas papukaija aamusta iltaan, jos en suullani niin sitten sormillani laittaessani näppäimistön laulamaan, vaikkei kukaan pyytäisikään. Maailma pyörisi ihan samalla lailla ellei keveämmin jos sen sijaan vaikkapa toistelisin enemmän mantraa poissa toisten tieltä.

No, kohta ne muksut palaavatkin isäänsä tapaamasta eikä elämä olekaan taas turhan helppoa ;-) Odotellessa luin ystävän lähettämän artikkelin sellaisista ihmisistä kuin minä - ihmisistä jotka ovat löytäneet aviopuolisen intialaisesta aviopuolisonvälityspalvelusta, vaikkeivät edes ole intialaista alkuperää itse.