Uhosin haastavani lukijani meemiin, ja niinpäs muuten haastankin. Haastan teidät kolmen päivän positiivisuuskuurille: joka päivä pitää listata kymmenen asiaa, joista on iloinen tai kiitollinen. Miten pieniä hyvänsä. Vastata voi omassa blogissa tai jos sellaista ei ole niin sitten kommenttilaatikossa. Blogissaan saa vastata myös kuvin, koska itsekin aion niin nyt tehdä.

Minulle tämä on kyllä nyt liian helppoa, sillä minne hyvänsä katson, löydän syitä hymyillä muikeasti!

1. Minulla on uusi kaksikerroksinen koti! Jonka portaikon seinällä Ganesha ei kylläkään suostu pysymään noilla kiinnitystarroilla, täytyypä keksiä jotain järeämpää :-)

ilonaiheita%20%2811%29-normal.jpg

2. Kotonani on viimeinkin tarpeeksi tilaa! Jos tulee tarvetta ottaa etäisyyttä kanssaeläjiin, voi tosiaan kavuta vaikkapa toiseen kerrokseen asti! Ahtauteen tottuneet ipanat tosin näyttävät tuossa siltä kuin eivät olisi huomanneet, että laveamminkin mahtuisi olemaan...

ilonaiheita%20%288%29-normal.jpg

3. Tämä ihana matto maksoi Indiskassa vain 22,90. Se on helposti putsattavaa materiaalia eli on kuin meidän jengin ruokapöydän alle luotu. Ja on tuo jalkojen omistajakin, mies, ihana :-)

ilonaiheita%20%289%29-normal.jpg

4. Minulla on vaatehuone! Lakanoita sinne hätäisesti muuttopussukoista änkiessäni ihmettelin, miten niitä onkin niin paljon ja tajusin saaneeni niitä lahjaksi suvultani siinä määrin että voisin seuraavan kerran siivousrättejä tarvitessani alkaa silpoa niitä kuluneimmasta päästä.

ilonaiheita%20%282%29-normal.jpg

5. Tämä on ihan parasta tilapulan ratkaisemisen kannalta: lapsillanikin on vaatehuone!

ilonaiheita%20%2813%29-normal.jpg

6. Eikä minun edes tarvitse roikottaa pyykkiä kotonani kuivaksi, kun sen voi tehdä pyykkihuoneessa kotipihan toisella laidalla. :-) Pikkupyykkiä varten löytyy suihkun vierestä tällaiset ilonaiheet: 

ilonaiheita%20%281%29-normal.jpg

7. Kotitoimistoni on jo täysivaltaisesti pystyssä!

ilonaiheita%20%283%29-normal.jpg

ilonaiheita%20%285%29-normal.jpg

8. Sinitarrakin löytyi joten ollaan päästy koristelemaan kotia Krishnan ja kumppaneitten kuvilla :-) Meistä on kivaa kun silmät osuvat Häneen minne ikinä katsommekin!

ilonaiheita%20%2810%29-normal.jpg

9. Muuttaessa löytää käyttökelpoisia vanhoja vaatteita, joita ei muistanut omistavansakaan!

ilonaiheita%20%287%29-normal.jpg

10. Kirjat ovat jo hyllyissään (kuvassa vasta viittä vaille), mikä on hauskaa, mutta hauskaa on sekin, ettei ihan kaikki ole vielä paikoillaan, sillä olen päässyt järjestelemisen ja sisustamisen makuun.

ilonaiheita%20%284%29-normal.jpg