1. Nukuin pommiin. Se teki hyvää, olo on niin levännyt ja virkeä :-D Nukuin pommiin, koska kuten eilen tuli todettua, tyttäret heräävät paremmin herätyskelloni zombietkin haudoistaan herättävään pirinään kuin Äidin helliin vetoomuksiin. Eilen illalla vaan unohtui vääntää herätys takaisin lukemaan 5.20 niin että tämä äitipä heräsi silloin kun oli aika herättää lapset. En siis ole tänään meditoinut ja kohta pitää lähteä hakemaan laina-autoa lainavauvan vanhemmilta jotta pääsemme siivoamaan vanhaa kämppää, mutta olenpahan hyvin nukkunut kun sen teen ;-) Ja vaikka meditointi jääkin joskus aamuisin tekemättä, sen voi sitten tehdä mihin tahansa kellonaikaan myöhemminkin.

2. En ADHD-ihmisenä ole kovin kummoinen siivooja, mutta kompensoin sitä ihanilla ystävilläni, jotka tulevat avuksi tänään.

3. Vuokraisäntä palautti sähköt vanhaan asuntoon joten siivousta ei tarvitse lopettaa tänään kesken kuten viimeksi kävi pimeyden johdosta. Sähköthän menivät poikki vanhasta asunnosta kun ilmoitin sähköyhtiöön muutostamme, jotteivät ne menisi poikki uudesta asunnosta.

4. En ADHD-ihmisenä ole kovin kummoinen siivooja, mutta uudessa kodissani olen ottanut periaatteekseni että kaikelle on oma paikkansa ja kaikki palautetaan omalle paikalleen. Täällä se on mahdollista kun on tilaa niille omille paikoille :-) Asunnon siistinä pitäminen ei enää tunnu mahdottomalta!

5. Nykyteknologia helpottaa elämää. Printtasin netistä bussillameno-ohjeet sinne mistä haen auton ja ajo-ohjeet kotiin avuksi tulevan ystävättären kodin kautta niin että löydän ripeästi määränpääni vaikka uusilla kulmilla elänkin :-) Kuinka vaikeaa tämäkin olisi ollut ennen nettiaikaa! (Tähän lienee parasta lisätä että inhoan navigaattoreita, kenties ADHD:ni vuoksi; niiden neuvot saavat minut haitalliseen ylivilkkaaseen hermostuneisuustilaan. ADHD-aivojen on keskimääräistä vaikeampi hahmottaa mikä ärsyke on tärkeä ja missä järjestyksessä asiat olisi parasta tehdä. Omien ajatusteni kanssa olen tottunut toimimaan, mutta navigaattorin höpinä on minulle liiallinen ärsyke jo ihan tarpeeksi keskittymiskykyä vaativassa ajosuunnistustilanteessa ja alan tehdä virheitä ratin takana! Äänetön navigaattori on OK mutta karttasuunnistus on mukavampaa kun voi halutessaan poiketa hiukan reitiltä ilman recalculations-sekavuuksia.)

Alkaa olla aika lähteä, lisää positiivisuuksia seuraavalla kerralla :-)